Raymond van Driel
Raymond van Driel

Raymond van Driel

Associate

Mijn specialisme

  • Executive Coaching
  • Teamontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Keynote speaker
  • Improvisatietheater
  • Psycholoog
Connect met

Raymond

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Raymond kennen ...

Hallo! Ik ben Raymond van Driel en ik ben een ervaren leiderschapstrainer, executive coach, universitair docent, keynote speaker, trainer en auteur.

Mijn passie is het helpen van mensen om belangrijke vaardigheden en inzichten te ontwikkelen, teneinde effectiever te zijn en meer plezier uit samenwerking te ervaren. Daarmee help ik mijn cliënten van ‘Good’ naar ‘Great’. Zij noemen mij positief kritisch, uitdagend, warm, scherp, nieuwsgierig en zeer toegewijd. Ik vind het geweldig om mijn steentje bij te dragen aan het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Specialisme

Vanuit mijn hobby improvisatietheater (4 keer Nederlands kampioen) ben ik vertaalslagen gaan maken naar mijn werk. Hierdoor doceer en train ik inmiddels ook de improvisatievaardigheden en -mindset aan diverse organisaties, business universiteiten en HR vakgenoten wereldwijd. Beter leren improviseren helpt mensen om te werken aan belangrijke 21e eeuwse vaardigheden: makkelijk kunnen schakelen, aansluiten, creatief denken en fouten durven maken om sneller te leren. En hierdoor effectiever en met meer plezier samenwerken.

Door deze achtergrond kenmerken mijn trainingen, lezingen en coachingsessies zich door veel veiligheid, verbinding, plezier, beweging, openheid en veel energie. En hierdoor meer impact.

Mijn achtergrond

Na mijn studies Psychologie, Informatica en twee jaar Theaterwetenschappen aan de Radboud universiteit Nijmegen heb ik 5 jaar als projectmanager in de ICT gewerkt. Het leukste daarvan vond ik de ontwikkelings- en cultuurkant en daarom heb ik mij uiteindelijk vanaf 2000 toegelegd tot het trainings- en coachingsvak. Sinds die tijd heb ik ruime ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling.

Op de Universiteit van Amsterdam Business School en bij twee grote telecom organisaties verzorg en coördineer ik diverse Leiderschapsprogramma’s. Daarnaast ontving ik onlangs een overheidsbeurs om Improvisatie in het curriculum te implementeren van de Vlerick Business School.