Inspiratie

In plaats van te handelen vanuit ‘kennis is macht’ werken wij graag samen vanuit ‘leren door te delen’. Wij hebben ons dan ook voorgenomen om onze inzichten onbaatzuchtig te delen met eenieder. Delen door middel van zelfgeschreven artikelen en inzicht te geven welke boeken en films ons denken en handelen hebben beïnvloed. En om je aan te zetten tot reflectie door middel van quotes. Geniet!

Onze artikelen

Maandelijks plaatsen wij een nieuw artikel online. Hier is het overzicht van alle door ons gepubliceerde artikelen, te sorteren naar thema of auteur.

Inspirerende boeken

Op deze pagina vind je verschillende boeken, gesorteerd naar thema, die ons denken hebben beïnvloed. Wat zijn jouw favoriete boeken?

Inspirerende films

Iedereen heeft favoriete films. Zo ook wij. Laat je verrassen door onze keuze. En we zijn benieuwd naar jouw inzichten, stuur jouw favoriete film in.

Inspirerende quotes

Het is prachtig hoe mensen een inzicht krachtig kunnen verwoorden in 1 of enkele zinnen. Welke quote heeft jou aan het denken gezet?

Gratis E-Books over teamontwikkeling en leiderschap

Al meer dan 20.000 keer gedownload

E-Book: 12 geheimen van succesvolle teams

omslagen COURIUS E-Books-min

Dit gratis E-Book geeft inzicht in de 12 geheimen die teams consequent toepassen om SUCCESVOL te worden en te blijven.

E-Book: 12 geheimen van krachtig leiderschap

omslagen-COURIUS-E-Books-1-min-krachtig-leiderschap

Dit gratis E-Book geeft je waardevolle inzichten en oefeningen waarmee je jezelf tot krachtige leider kunt ontwikkelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke twee weken nieuwe inzichten, handvatten, artikelen en nieuwe ontwikkelingen in je mailbox. We houden je graag op de hoogte!

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan