Inge Simons
Inge Simons

Inge Simons

België / Zwitserland

Mijn Specialisme

  • Executive coaching
  • Team Coaching Senior Leiderschap
  • Navigeren door strategische en leiderschapspolariteiten
  • Design Thinking en Innovatie
  • Transformatie en Verandermanagement
  • ICF Master Certified Coach
  • Gecertificeerd Coach Supervisor
  • Geaccrediteerd in GLP, LDP en VMI
  • Geaccrediteerd in verschillende psychometrische instrumenten, waaronder Hogan, Insights Discovery, MBTI, FIRO-B, CSI, ISI en een reeks 360-instrumenten.
Connect met

Inge

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Inge kennen ...

Ik heb een passie voor het werken met mensen en gedij op het maken van het geheel meer dan de som der delen. Ik ben een ervaren executive coach en facilitator die een diepgaand begrip integreert van de complexe systemen waarin leiders en teams opereren, met menselijk inzicht en het vermogen om deel te nemen aan diepgaande en betekenisvolle gesprekken.
Navigeren door organisatieverandering en politiek, vergroten van impact, leiderschapsovergangen en ontwikkelen van high performance teams en leiders zijn de focus van het merendeel van mijn werk.
Van oorsprong kom ik uit België, Ik ben getrouwd met een Oostenrijker en ik woon in Zwitserland met onze twee tieners, Lola en Louis. Werken in onze tuin en de Noordzee zijn plekken waar ik energie opdoe.

Mijn achtergrond

Ik heb gewerkt bij wereldwijde bedrijven in senior functies met internationale verantwoordelijkheid gedurende meer dan 15 jaar en ik werkte als lid van het kabinet voor een staatssecretaris, wat me in contact bracht met de interne werking van de politieke arena. Ik ben de eerste in mijn familie van leraren die de organisatiewereld betrad. Mijn werkervaring omvat complexe internationale projecten, cultuur- en veranderingsprocessen, en daarnaast  gedetailleerde kennis van het opstarten en integreren van bedrijven.

Mijn aanpak

Ik werk samen met leiders om hun vermogen tot betekenisgeving te vergroten en te groeien als mens. Ik maak gebruik van een breed scala aan ervaring en vakgebieden, waaronder adaptief leiderschap, design thinking, innovatie, neurowetenschappen, psychologie, polariteitsbeheer en verticale ontwikkeling. Ik stel mezelf regelmatig bloot aan ervaringen die ‘warmte’ bij mezelf teweeg brengen om mijn eigen groei te bevorderen, met andere woorden, ik breng in de praktijk wat ik verkondig.