Lezingen

Om mensen te inspireren en in beweging te krijgen worden wij regelmatig ingezet als spreker tijdens congressen, seminars en lezingen. Denk aan thema’s als: samenwerking, team- en persoonlijke coaching, emotionele infrastructuur, leiderschap of persoonlijke groei. En 1 ding is daarbij steeds overduidelijk: bij onze lezingen luisteren mensen niet alleen; ze doen mee, ze leren en lachen én … ze komen daadwerkelijk in actie.

Wanneer inzetten?

 

COURIUS verzorgt enerverende en enthousiasmerende presentaties voor de volgende momenten:

  • Congressen
  • Kick-off bijeenkomsten
  • Netwerkavonden
  • Avonden van de businessclub
  • Klantendagen

De presentatie (lezing) kan zowel in het Nederlands als Engels. Samen bepalen we het thema en de duur, waarna de deelnemers meegenomen worden naar waar jij ze heen wilt laten gaan. Een publiek van tien tot enkele honderden mensen kan worden vermaakt of juist aan het werk worden gezet.

Dit zeggen onze klanten over onze lezingen

 

“Inspirerende spreker, boeiende verteller, zet je echt aan het denken over de transitie waar we in onze economie blijvend mee te maken gaan krijgen.”
– Antal Smits

 

“Marco heeft een levendig, afwisselend en interactief webinar verzorgt voor onze studenten Management in de Zorg aan de Hogeschool Leiden. Dit zorgde voor mooie inzichten en een goed gesprek over het eigen verbindend vermogen.”

– Gise Straatsma

 

“Marco heeft voor de KNVB een webinar verzorgt over verbindend leiderschap in amateurverenigingen. Marco straalt hierin verbinding uit, weet waarover hij praat en kan dit als geen ander overbrengen naar de doelgroep. Hij verdiept zich vooraf in de context van de doelgroep en laat zijn passie, energie en verbinding zien voor, tijdens en na het opnemen van de webinar. Kortom een aanrader, als je jouw doelgroep wilt triggeren, om morgen met hun verbindend vermogen aan de slag te gaan.”

Joost Nulkes en Michel van Ginkel (KNVB)

 

“Wat een fijne sessie was dit over Verbindend Vermogen. Marco kreeg zelfs de meest afwachtende persoonlijkheden aan het praten door prikkelende vragen te stellen en ideeën te opperen. Ook was het erg mooi om te zien hoe Marco zich steeds opnieuw inleefde in de realiteit van de student, die toch de meest uiteenlopende zaken tegenkomen op de werkvloer.”

Mei Haighton (Hogeschool Rotterdam, Economische Studies)

 

“Dank voor het enthousiaste en inspirerende verhaal over waar het bij teamontwikkeling om gaat, productiviteit en positiviteit. Daarbij werd ingesprongen op reacties vanuit het publiek en werd tijd vrijgemaakt voor discussie. Al met al een interactieve, levendige en boeiende presentatie.”

Theo Houterman, Adviseur, Executive Coach, Interim Manager, Videam

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak om meer inzicht te krijgen wat onze lezingen voor jouw organisatie kunnen betekenen. Of gebruik het contactformulier en wij nemen contact met je op.

Van deze klanten krijgen we nog steeds kerstkaartjes.

 

Wij zijn trots op ons klantportfolio en weten ons verbonden met grote, internationale merken maar zeker ook met klanten die minder bekend maar net zo ambitieus en uitdagend zijn. Bekijk hier al onze referenties.