Mandy Sol
Mandy Sol

Mandy Sol

Associate

Mijn specialisme

 • Personal Coaching
 • Teamontwikkeling
 • Leiderschapsontwikkeling
 • HR Manager
 • Talentontwikkeling
 • Loopbaancoaching
 • Arbeids- Organisatiepsycholoog
 • Rationele Emotieve Therapie
 • EMCC Senior Practitioner Coach
 • Insights Discovery Certified Practitioner
 • PAPI Job Profiler
Connect met

Mandy

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Mandy kennen ...

Graag stel ik mij hierbij aan je voor, mijn naam is Mandy Sol. Als arbeids-en organisatiepsycholoog ben ik opgeleid in het brede vakgebied van de mens in relatie tot werk. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in verandermanagement. Sinds mijn studie draag ik met veel plezier bij aan het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Ik ben gedreven om steeds het beste uit mezelf te halen en mezelf te blijven ontwikkelen als mens, coach en trainer. Op die manier kan ik ook anderen zo goed mogelijk verder helpen in hun groei. Als coach en trainer inspireer, motiveer, spiegel, confronteer en daag ik je uit om die verandering te bereiken die jij wilt.

Mijn achtergrond

In mijn professionele loopbaan draait alles om ontwikkelen, verbinden, veranderen en creëren. Zo ben ik trainer geweest bij het Opleidingscentrum van de Vrije Universiteit en heb ik bij verschillende organisaties verandertrajecten begeleid.

Daarnaast heb ik ruime leidinggevende ervaring. Ik ben personeel- en commercieel verantwoordelijk geweest voor twee uitzendbureaus. Ook ben ik de manager geweest van 40 HR professionals. In de rol van HR manager heb ik de HR verantwoordelijkheid gehad voor bedrijfsonderdelen van 200 tot 700 professionals.

Naast mijn werk voor COURIUS ben ik talentmanager bij een groot internationaal ICT bedrijf. In die functie maak ik met veel plezier diverse talent- en leiderschapsontwikkeling programma’s en begeleid ik professionals en managers in hun ontwikkeling. Ook ben ik er (loopbaan)coach en trainster. Ik faciliteer teamontwikkeltrajecten en (internationale) leiderschapstrainingen voor startende managers maar ook voor ervaren Vice Presidents.

Omdat persoonlijke ontwikkeling mijn drijfveer is, blijf ik actief aan mijn eigen professionaliteit werken. Zo ben ik opgeleid als loopbaancoach en heb ik een leergang in conflictmanagement gevolgd. Ook heb ik trainingen op het gebied van faalangst, talentmanagement en Rationeel Emotieve Training (R.E.T.) afgerond.  Een verdere verdieping in coaching heb ik bereikt door opgeleid te worden als Co-Active coach. Bij het NOBCO en EMCC ben ik als coach gecertificeerd op Senior Practitioners niveau en ik ben gecertificeerd Insights (team) coach en trainer.

Daarnaast heb ik mijn eigen onderneming SOL-ID CHANGE opgericht, want wat ik het allerliefste doe is impact en verandering creëren met mijn coaching en trainingen!

Mijn werkwijze

Klanten en collega’s omschrijven mij als: gedreven, positief, creatief, integer, toegankelijk, gepassioneerd over ontwikkeling, denkend in kansen, empathisch, professioneel en gericht op het creëren van daadwerkelijk effect. Ik sta bekend als een inspirerende en intuïtieve coach. Doordat ik een open sfeer weet te creëren durven mensen zich kwetsbaar op te stellen en eerlijk naar zichzelf te kijken.

Als je alleen maar inzicht krijgt door coaching dan ben ik niet tevreden. Het gaat mij er om dat je echt durft te handelen op basis van je nieuwe inzicht. Actie, moed en trouw blijven aan je eigen waarden is daarin belangrijk. Ik zal je blijven uitdagen en soms ook confronteren en doe dat altijd vanuit de goede intentie. Samen met mijn kennis en professionaliteit is dat de basis voor groei en verandering.

Voor welke verandering ga jij?