Monique Beerens
Monique Beerens

Monique Beerens

Associate

Mijn specialisme

  • Executive Coaching
  • Teamontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Organisatieadvies
  • HR Strategie
  • ICF Professional Certified Coach
  • The Leadership Circle Certified Practitioner
  • Rationele Emotieve Therapie
Connect met

Monique

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Monique kennen ...

Ik ben Monique Beerens-Rohof, een ervaren HR professional, organisatieadviseur en coach. Ik begeleid en ondersteun leidinggevenden en teams op het gebied van organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Mijn overtuiging is dat mensen van nature creatief, vindingrijk en compleet zijn én dat ze waarde willen toevoegen. Doel in mijn werk is om mensen en organisaties te helpen zich meer bewust te worden van hun eigen talenten en mogelijkheden. Zodat ze vervolgens gerichte keuzes maken en in actie komen om hun doelstellingen te realiseren.

Mijn achtergrond

Na een studie bedrijfskunde aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en vervolgstudie Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik jaren werkzaam geweest in HR managementfuncties en als HR consultant in profit en non-profit organisaties. Ik heb expertise opgebouwd op het gebied van strategisch personeelsbeleid, inrichting van organisaties en het ontwikkelen van organisaties en medewerkers. Hierbij heb ik diverse rollen gehad: HR manager, HR business partner, consultant, trainer en coach. In de loop van de jaren is mijn interesse in het ontwikkelen en coachen van medewerkers, zowel individueel als in teamverband, gegroeid en heb ik ook ervaren dat hier mijn hart echt ligt.

Karakteristiek

Ik vind werken met mensen enorm fascinerend en inspirerend en heb een groot vertrouwen in hun potentie. Ik creëer een sfeer waarbinnen mensen zich kwetsbaar op durven stellen en van daaruit stappen maken om te groeien. Ik kan goed luisteren, nodig uit, daag uit, houdt een spiegel voor en neem daar waar nodig duidelijke standpunten in. Mensen omschrijven mijn stijl als empathisch, energiek, enthousiast, helder, praktisch, analytisch, concreet, resultaatgericht en betrokken. Door mijn professionele achtergrond voel ik mij gemakkelijk thuis in verschillende organisaties en kan ik me goed verhouden tot verschillende mensen op verschillende niveaus.