Prasad Deshpande
Prasad Deshpande

Prasad Deshpande

India

Mijn specialisme

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Verandering van mindset
  • Probleemoplossing en gezamenlijke besluitvorming
  • Vertrouwde adviesrelaties
Connect met

Prasad

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Prasad kennen ...

Ik ben geboren en opgegroeid in Oost-Afrika. Als Brits staatsburger woon ik in Pune, India, ben getrouwd en heb twee zonen. Ik houd van reizen, golfen en heb een bijzondere interesse in het begrijpen en werken met verschillende culturen.

Mijn achtergrond

Als een Master Certified Coach (MCC) van de ICF, werk ik wereldwijd met leiders om hen te helpen groeien en betekenis te geven in een onzekere maar spannende wereld. Ik kan verschillende perspectieven bieden in een situatie, gezien mijn technische achtergrond en brede ervaring met wereldwijde organisaties en academische instellingen, wat door klanten gewaardeerd wordt.

Ik heb gewerkt in Sales en Marketing, Sales Leadership Consulting met toonaangevende Scandinavische organisaties, en heb geholpen bij het opzetten van het Centre for Executive Education aan de Indian School of Business voordat ik mijn passie volgde als facilitator en executive coach.

Ik werk met senior leiders in wereldwijde organisaties tot middelgrote en kleine bedrijven, en mijn klanten zijn onder andere PWC, Capgemini, Novo Nordisk, TCS, Accelya, Barclays. Ik maak ook deel uit van het wereldwijde educatieve netwerk van Duke CE.

Daarnaast was ik de oprichter van het ICF Pune Chapter, waar ik een getalenteerd bestuur leidde om het bewustzijn van coaching te vergroten en een sterke gemeenschap van coaches in Pune te creëren.

Mijn aanpak

Ik geloof sterk in het coachen van de hele persoon en werk nauw samen met leiders om hen te helpen evenwichtige, vervulde levens te leiden terwijl ze hun doelen helder en met passie nastreven. Ik ben nieuwsgierig en geniet van het proces  een relatie op te bouwen door middel van goede communicatie en samenwerking. Ik heb met leiders samengewerkt in heel India, het Midden-Oosten, APAC, Scandinavië, Europa, de VS en China, en ik voel me zeer comfortabel bij coachen in multiculturele omgevingen.