Missie, visie & waarden

Probeer niet in alles goed te zijn. Pak er een paar dingen uit waar je goed in bent en geef het beste van jezelf. – Liz Ashe

Onze missie

 

Wij geloven dat daadwerkelijk ruimte geven aan medewerkers, bouwen aan vertrouwensrelaties met klanten en het creëren van wederzijds vertrouwen de weg is naar duurzame en betere resultaten voor alle betrokken partijen. Vanuit een optimistische houding richten wij ons op bedrijven die dit denken onderschrijven en bereid zijn hierin te investeren. COURIUS levert deze bedrijven en hun medewerkers kwalitatief hoogwaardige ondersteuning om hun ambitieus gestelde doelen te bereiken.

Onze visie

 

Wij willen de consultancy industrie structureel veranderen; naast geld verdienen expliciet ook verantwoordelijkheid nemen en meebouwen aan een duurzame samenleving door een deel van onze tijd en een deel van onze winst te geven aan maatschappelijk verantwoorde projecten en organisaties. Daarnaast worden wij door de klant en de media gezien als voortrekkers in het ontwikkelen en het invoeren van het gedachtegoed van ‘nieuw leiderschap.’

Onze waarden

 

We handelen niet goed omdat we deugd bezitten of excellent zijn, maar we hebben juist die eigenschappen omdat we goed gehandeld hebben. – Aristoteles

Topkwaliteit

Alleen het allerbeste is goed genoeg. Wat we niet kunnen, doen we niet. Wat we wel kunnen, doen we perfect. Onze klanten verdienen het dat alle aanwezige expertise, zowel van de klant als van COURIUS, wordt vertaald in een resultaat dat optimaal is.

Mensgericht én resultaatgericht

Succes wordt behaald via mensen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, of veranderingen in een team of een totale organisatie. Maar investeren in mensen zonder duidelijke doelen en resultaten is geen optie. Wij zoeken de juiste balans tussen mensen en resultaten.

Duurzaam veranderen

Geen eenmalige interventies voor het goede gevoel, maar de beste kwaliteit met blijvende resultaten. Vanuit persoonlijke ervaring zoeken onze specialisten de interventie die aansluit bij jouw ambities. Als je echt iets wilt veranderen en op zoek bent naar een doorbraak dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouwen en verbinding zijn hierbij belangrijke ingrediënten.

Optimistisch

Denken vanuit kansen en mogelijkheid kenmerkt ons. Wij geloven in de ontwikkeling van het nieuwe leiderschap; in organisaties en in de maatschappij. Vertrouwen, transparantie, inspireren, dromen, positiviteit en bevlogenheid zijn hierbij de kernwoorden.

Maatschappelijk betrokken

Investeren in de maatschappij is een belangrijke drijfveer. Niet om mee te koketteren en niet als onderdeel van een salespitch, maar anoniem en persoonlijk omdat het onze overtuiging is.

Van deze klanten krijgen we nog steeds kerstkaartjes.

 

Wij zijn trots op ons klantportfolio en weten ons verbonden met grote, internationale merken maar zeker ook met klanten die minder bekend maar net zo ambitieus en uitdagend zijn. Bekijk hier al onze referenties.

Wat klanten over ons zeggen

 

“De artikelen laten je even stilstaan bij jezelf en de manier waarop je functioneert. Het is constructieve input waar je zelf actief mee aan de slag kunt gaan. Ook bijzonder nuttig en bruikbaar voor iedere people manager.

Annemieke Koldenhof, HR Manager a.i., Koldenhof Management Services”