Claudia Scholten
Claudia Scholten

Claudia Scholten

Associate

Mijn specialisme

  • Personal Coaching
  • Persoonlijk leiderschap
  • Emotional Freedom Technique
  • Hypnose & diepe ontspanning
  • Yogadocent
  • NLP Practitioner
  • Hartcoherentie
Connect met

Claudia

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Claudia kennen ...

Ik ben er voor leiders die de moed hebben om zich te verbinden met zichzelf en met de ander. Leiders die bereid zijn om op onderzoek uit te gaan en hun organisatie wakker willen schudden. Niet aan de hand van modellen of trucjes. Nee, ik doe niet aan symptoombestrijding of ‘mentaal kietelen’. We gaan de diepte in, we gaan naar de kern, zodat je op duurzame wijze verandert. Niet om iemand anders te worden, maar om meer jezelf te zijn.

Zodat denken, zijn en doen niet meer gescheiden zijn. Ik word oprecht blij van het van hart-tot-hart contact maken en verbinden. En dat is ‘hart/hard’ werken, vergis je niet! ;-)

Effectief leiderschap houdt in mijn optiek in, dat je ondernemen en managen leuk maakt voor jezelf en je team. Door te zorgen voor (zelf)vertrouwen en (zelf)bewustzijn wat leidt tot meer effectiviteit in je organisatie in de zin van: meer betrokkenheid, meer teamwork, en minder ziekteverzuim.

Mijn achtergrond

Bijna 15 jaar heb ik in het communicatie vak gewerkt. Daarbij is mijn doel altijd geweest om als communicatieadviseur zowel intern als extern mensen door middel van communicatie optimaal te informeren, te betrekken, te binden en te (helpen) verbeteren. Als interimmanager en MT-lid heb ik ervaren dat ik me liever richt op de mensen dan de middelen. En wat verbindt ons? Juist. Verbindende communicatiestijlen en meer intuïtieve leiderschapsvaardigheden die denken, voelen, zijn en doen aan elkaar verbinden. Ik leer je hoe je je authentieke communicatiekracht vergroot en nieuw leiderschap op juiste wijze inzet.

Mijn werkwijze

Wat is nu gaver dan ondernemen en managen vanuit je passie, kennis en kunde? Als leider heb je een legio aan dagelijkse uitdagingen en vaak tempert dat het enthousiasme na verloop van tijd. Dat werkt vaak door op het functioneren en werkplezier van je werknemers. Ik help je graag je dromen om te zetten in succesvolle acties en laat je daarbij de energielekken en communicatieve wrijvingen zien die dit in de weg staan. Dat doe ik met een intuïtieve aanpak en een variatie aan tools om datgene wat stroef loopt aan te pakken en om te buigen naar een constructieve en opbouwende manier van leidinggeven. Ik zet me in voor jouw ontwikkeling in persoonlijk alsook professioneel leiderschap.

Geloof jij dat jij meer in je mars hebt en nu maar een klein deel van je potentieel leeft? Dan ben je bij mij aan het juiste adres om dit te veranderen en opnieuw contact te maken met je authentieke zelf. Ik ontmoet je graag.

Mijn blog-artikelen