Neem de juiste stappen met de masterclasses van COURIUS

Weet jij nog wat je goede voornemens waren begin van het jaar? En… lig je een beetje op schema?

Onze masterclasses zetten jouw voornemens om in acties

Veel lezers van onze artikelen nemen zich ieder jaar voor om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, maar niet iedereen komt er ook daadwerkelijk aan toe. Soms is het gewoon een kwestie van DOEN. En aangezien wij altijd aanzetten tot actie bieden we je graag de gelegenheid hiervoor. We organiseren masterclasses die bijzonder geschikt zijn voor persoonlijke ontwikkeling en inspiratie. Aantrekkelijke sprekers en een heel sterk programma maken het wel heel makkelijk om je goede voornemens vorm te geven!

Onze incompany masterclasses bieden we aan bij jou op locatie of een locatie van je keuze.

Werken met energie in teams

Hoe kan het dat als ik bij het ene team rondloop de sfeer goed is, het er bruist van energie en ideeën en er hard wordt gewerkt, terwijl ‘drie deuren verder’ er een team futloos bij zit en er volop geroddeld en geklaagd wordt?

Werken aan verbindend vermogen

Tijdens de masterclass ervaar je wat de essentie is van Verbindend Vermogen. Met behulp van krachtige oefeningen krijg je steeds meer zicht op wat dit voor jou inhoudt en hoe je het kunt ontwikkelen en inzetten.

Leiderschap, de kracht van mindfulness

Ervaar hoe je jouw leiderschap kunt versterken door bewuster om te gaan met uitdagende situaties, door mentaal sterker en veerkrachtiger te zijn en stevig de regie te nemen over je persoonlijke en professionele leven.

Leiderschap in voor- en tegenspoed

Hoe ga je als leider om met tegenslagen en hoe blijf je onder zware omstandigheden vertrouwen houden in je missie? In deze masterclass bekijken we alle stadia van dromen, successen, tegenslagen en weer doorgaan.

Business Coaching / Winnaar

Creëren van high–performance teams

Ontdek hoe je teams helpt om maximale productiviteit en positiviteit te bereiken! Het wordt een afwisselend en prikkelend programma, vol met praktische kennis, handvatten en inzichten die jou persoonlijk versterken en je direct kunt toepassen.

Samenwerken vanuit vertrouwen

Ontdek de impact van de meest genegeerde en onderschatte kans van deze tijd: vertrouwen! Vertrouwen is dè sleutel tot succes. Op deze unieke dag leer je het vertrouwen in jezelf en je omgeving te (her)ontdekken, te managen en te benutten.

Zakelijk succes vanuit verbinding

Modern leidinggeven gaat om de details; daarin maak jij het verschil! Ontdek 5 cruciale kernvaardigheden voor impactvolle verbinding en hoe je die omzet naar concrete handvatten die je als leidinggevende direct kunt toepassen.

Een incompany masterclass op maat

We vertellen graag meer over de mogelijkheden. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring als manager, trainer en coach en staan garant voor een aantrekkelijk, interactief en inhoudelijk sterk programma.

Waarom onze masterclasses tot resultaat leiden

De trainers van onze masterclasses zijn gecertificeerde organisatieadviseurs, coaches en trainers. Ze hebben allemaal ruime ervaring in directie en managementfuncties en gebruiken concrete cases en voorbeelden uit de praktijk. Zo inspireren ze je om echte stappen te zetten en de doelen die je voor jezelf en je team of organisatie ook echt te behalen.

Maar we laten de ervaringen en resultaten van deelnemers aan onze masterclasses graag voor zich spreken? Hun referenties lees je hier.

Ik neem contact op met COURIUS