Sjors Brouwer
Sjors Brouwer

Sjors Brouwer

Associate

Mijn specialisme

  • Executive coaching
  • Teamontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Organisatieadviseur
  • Strategie
  • Change Management
  • Cultuurverandering
  • EMCC Practitioner Level Coach
  • Certified Team Performance Coach
Connect met

Sjors

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Sjors kennen ...

Ik ben Sjors Brouwer, executive & team coach, trainer en facilitator. Vrienden en collega’s omschrijven mij als een heldere snelle denker en probleemoplosser. Tegelijkertijd breng ik rust en overzicht en schuw ik niet om te confronteren. De ‘zachte’ ontwikkel- en reflectieprocessen en de ‘harde’ zakelijkheid en resultaatgerichtheid gaan bij mij hand in hand.

Stijl

Ik heb een diepe drive om resultaat te behalen, om mensen, teams en organisaties te helpen bij hun ontwikkeling. Ik doe dit door problemen terug te brengen tot de kern. Wat is de bedoeling? Wat is jouw ‘waarom’? Ik geloof daarbij in het goede van mensen. De opening tot resultaat begint bij begrip en compassie voor het gedrag van anderen.

Mijn achtergrond

Ik heb een brede achtergrond in organisatiekunde, verandermanagement, bedrijfspsychologie, mindfulness en coaching (o.a. NOBCO). Mijn rol bij COURIUS combineer ik met een managementfunctie binnen de KNVB. In die rol ervaar ik zelf op dagelijkse basis leiderschapsvraagstukken en dat helpt om snel tot de kern van het probleem te komen.

Ik help je een winning mindset te ontwikkelen door niet helpende overtuigingen en blokkades om te buigen. In mijn zakelijke coaching ben ik scherp en to-the-point. Confronterend als het moet. In life coaching onderzoeken we samen waar jouw sleutel tot geluk ligt. Wat drijft jou? We zoeken actief naar andere perspectieven en verdieping van je relaties.

Kwetsbaarheid

Mijn eigen pad van groei begon bij een persoonlijke ontwikkeling in 2004. Tijdens de training wilde ik presteren en daar paste kwetsbaarheid niet bij. Achteraf besefte ik dat die houding niet helpend is om echt vooruit te komen. Het was het begin van een bijzondere reis van heftige confrontaties, intense relaties, verrijkende coaching en betekenisvolle ontmoetingen. Nu zie ik kwetsbaarheid als ultieme vorm van kracht en leiderschap.