Creëren van high-performance teams

Ontdek hoe je teams kunt helpen om maximale productiviteit en positiviteit te bereiken!

“Wat een boeiende dag! Op een speelse manier aan de slag met hoe teams werken. Bij de eerste oefening is er al meteen onenigheid, teleurstelling, etc. Kortom, volop groepsdynamiek. Gedurende de dag leer je hoe je daar het beste mee om kunt gaan. En wordt je meegenomen in hoe je hier mee aan de slag kunt. Goede balans tussen theorie en oefeningen. Een aanrader voor iedereen die met teams werkt.
– Tjessica Stegenga, Director Ketchum Amsterdam”

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

 

De exclusieve masterclass ‘Creëren van high-performance teams’ is speciaal gericht op (interim) managers, adviseurs, teamleiders, trainers en coaches die:

 • inzicht willen in wat succesvolle teams consequent doen
 • met hun team de volgende stap in de samenwerking willen maken
 • op zoek zijn naar praktische ideeën om:
 • inzicht te creëren bij teamleden hoe het team echt functioneert
 • lastige (interpersoonlijke) thema’s bespreekbaar te maken
 • het team te verbinden om gezamenlijk aan het doel te werken
 • geloven in de kracht van diversiteit

Wat je kan verwachten

Het wordt een afwisselend en prikkelend programma, vol met praktische kennis, handvatten en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen. Je:

 • ontdekt de 14 kenmerken van High-Performance Teams
 • leert 4 giffen in teamsamenwerking herkennen en weet hoe je hiermee omgaat
 • leert de 6 leidende principes voor teamontwikkeling vanuit de systeembenadering
 • leert om gemaakte afspraken of gedeelde waarden krachtig te verankeren

Door wie wordt de masterclass gegeven?

Speciaal voor deze masterclass hebben twee ervaren organisatieadviseurs hun opgedane kennis, inzichten en ervaringen samengevoegd.

Marco Buschman | Managing Partner

Marco Buschman, MCC

Marco is Managing Partner bij COURIUS, organisatieadviseur, internationaal trainer en gecertificeerd als (team)coach. Zijn passie is het creëren van een High-Performance cultuur waarbij op individueel, team en organisatieniveau resultaatgerichtheid en daadkracht samengaat met vertrouwen, respect en het waarderen van onderlinge verschillen. Daarnaast is hij schrijver van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Jaco van der Tang | Managing Partner

Jaco van der Tang

Jaco is Managing Partner bij COURIUS en richt zich op interim management, adviesopdrachten en het verzorgen van lezingen. Jaco bekleedde ruim 20 jaar management- en directiefuncties bij topbedrijven als ArboNed, Achmea en ABN AMRO. Vanuit die functies heeft hij ervaren hoe teams succesvol kunnen samenwerken. Daarnaast heeft hij bij vele bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. De opgedane kennis heeft hij vastgelegd in zijn boek INKOPPERS, voor wie geen managementboeken leest en daarnaast schrijft hij regelmatige nieuwe artikelen over management-vraagstukken. Jaco is tevens gastdocent bij de Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en ROC Mondriaan.

“Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren. ‘Eigenlijk zit alle kennis over High-Performing teams al in onszelf’ was een rake uitspraak. De kunst van de begeleiders is dat zij met alleen de hoognoodzakelijke theorie en vooral veel leuke en soms confronterende oefeningen die kennis hebben kunnen activeren. Door de ruimte die er was om te delen en door de vele metamomenten werden we uitgenodigd om het beste van onszelf te geven. De oefeningen zijn direct in de praktijk te gebruiken, evenals de factoren van positiviteit en productiviteit die hoog-presterende teams kenmerken. Een aanrader!”
– Karen Brouwer, Opleidingsadviseur GDF SUEZ

Incompany masterclass

We bieden deze interactieve masterclass aan bij jou op locatie waarbij we rekening houden met jouw wensen en vragen. Zo ontstaat een masterclass op maat die helemaal aansluit bij de deelnemers. We doen je graag een voorstel op maat.

[contact-form-7 id=”18155″ title=”voorstel op maat masterclaas”]

Voorwaarden & klachtenprocedure

 

De voorwaarden voor onze masterclasses en trainingen vind je hier.

En we hopen het niet, maar heb heb je na afloop een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.