Leiderschap en de kracht van mindfulness

Verandering begint niet bij doen, maar bij stilstaan en bewust zijn

Heb je er weleens bij stil gestaan waar jij écht toe in staat bent als je bewust kunt schakelen tussen actie en reflectie, tussen doen en zijn?

Tijdens onze masterclass ‘Leiderschap en de kracht van mindfulness’ ervaar je hoe je jouw leiderschap kunt versterken door bewuster om te gaan met uitdagende situaties, door mentaal sterker en veerkrachtiger te zijn en stevig de regie te nemen over je persoonlijke en professionele leven.

Mindfulness staat voor opmerkzaamheid, voor gerichte aandacht in het hier en nu. Het geeft je grip op beperkende gewoontes in denken, doen en gevoel. Mindfulness biedt inzicht in bewust kijken en bewust kiezen voor gedrag. Je bewust zijn van wat je doet, terwijl je het doet.

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deze bijzondere masterclass ‘Leiderschap en de kracht van mindfulness’ richt zich op managers, teamleiders, professionals, trainers, coaches en iedereen die meer wil weten over mindfulness én zelf wil ervaren wat dit voor je kan betekenen.

Wat je kan verwachten

Onze masterclass biedt een afwisselend en prikkelend programma waarin ervaringsgericht leren centraal staat. Een programma met praktische kennis, handvatten en inzichten die jou persoonlijk leiderschap versterken en die je direct en in iedere setting kunt toepassen.

Welke bewezen resultaten levert Mindfulness op?

  • meer focus, overzicht en creativiteit
  • efficiënter en effectiever in eigen rol
  • gezond omgaan met werkdruk of stresssituaties
  • diepere verbinding met jezelf en anderen
  • betere balans in werk en/of privé

Verscherp je focus. Neem deel aan onze masterclass en ervaar het zelf!

Door wie wordt de masterclass gegeven?

Speciaal voor deze masterclass hebben twee ervaren organisatieadviseurs hun opgedane kennis, inzichten en ervaringen samengevoegd.

Monique Beerens | Associate

Monique Beerens

drs. Monique Beerens is een ervaren HR professional, organisatieadviseur en coach. Ze begeleidt leidinggevenden en teams op het gebied van organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Doel in haar werk is om mensen te ondersteunen bij de bewustwording van hun eigen talenten en mogelijkheden. Zodat ze vervolgens gerichte keuzes maken en in actie komen om hun doelstellingen te realiseren. Mindfulness kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Monique wordt omschreven als empathisch, energiek, betrokken, praktisch en resultaatgericht.

Incompany masterclass

We bieden deze interactieve masterclass aan bij jou op locatie waarbij we rekening houden met jouw wensen en vragen. Zo ontstaat een masterclass op maat die helemaal aansluit bij de deelnemers. We doen je graag een voorstel op maat.

Voorstel op maat masterclass

Voorwaarden & klachtenprocedure

 

De voorwaarden voor onze masterclasses en trainingen vind je hier.

En we hopen het niet, maar heb heb je na afloop een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.