Hans van Gastel
Hans van Gastel

Hans van Gastel

Associate

Mijn specialisme

  • Executive Coaching
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke coaching
  • Team leiderschap & coaching
  • Organisatie leiderschap & coaching
Connect met

Hans

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Hans kennen ...

Mijn naam is Hans van Gastel, een gepassioneerd coach en verbinder. Ik geloof dat mensen vanuit vertrouwen, verbondenheid en leiderschap de meest passende keuzes maken. Succes en (werk)geluk staan of vallen met de persoonlijke ontwikkeling van het individu. Waarde creëren door mensen te verbinden met zichzelf, het team en de organisatie is mijn missie. Zodat ze zelf ook vinden dat ze erbij horen. Wanneer je jezelf als persoon comfortabel voelt met jezelf, is de stap kleiner om jezelf echt te laten zien. In welke omgeving dan ook. Jouw persoonlijkheid personaliseren, daar gaan we samen voor. 

Mijn achtergrond

In mijn carrière heb ik altijd op het kruispunt gewerkt van business, ICT en mensen. In de loop van de tijd heeft de menskant de overhand gekregen, de kant waar mijn passie ligt. En mijn nieuwsgierigheid, iedere keer weer. De laatste zes jaar in loondienst werkte ik bij een corporate ICT dienstverlener als people-manager en coach. In deze periode heb ik mijn post-HBO opleiding gedaan. Om vervolgens diverse keren als facilitator en coach gewerkt voor Young Professional programma’s. Sinds 2018 werk ik als zelfstandig ondernemer, coach en facilitator. Een periode waarin ik me vooral heb gericht op het coachen en faciliteren van mensen binnen de ICT. Zowel individueel als in groepsverband. Voor consultants, ondernemers en directeuren.

Mijn werkwijze

Een persoonlijke aanpak, met als uitgangspunt de talenten en kwaliteiten van het individu. Dat is het uitgangspunt in ieder begeleidingstraject. Direct, transparant en gericht op persoonlijke impact. Afhankelijk van de coachvraag ontstaat een proces waarbij je jezelf als persoon vrij voelt om te groeien. Samen ontrafelen we de elementen die er voor zorgen dat je op zowel cognitief als gevoelsniveau weer kan groeien. En tezamen met jou gewenste perspectief naar de toekomst kijkt.