Verbindend Vermogen podcasts en interviews

Boek Verbindend Vermogen - maar liefst 18 dagen #1 bestseller Managementboek.nlNieuwsgierig naar het gedachtengoed achter Verbindend Vermogen? Auteur Marco Buschman wordt regelmatig geïnterviewd over het boek en was gast in diverse podcasts.

Die zetten we hier voor je op een rij zodat je extra inspiratie en antwoorden op jouw vragen krijgt.

De 100% inspiratie podcast van Thijs Lindhout

In deze podcast praten Thijs en Marco over het belangrijkste element dat teams, realties en vooral je leven succesvol maakt: verbinding.

Platform Leiderschap & inzetbaarheid

Een gesprek met zowel Marco Buschman als Marc Lammers over het verbindend vermogen binnen teams.

Sixstarleadership podcast

Een gemeenschappelijke defensieachtergrond plus wederzijdse interesse in leiderschap, coaching en het maken van verbindingen. De basis voor een goed en intensief gesprek.

Logisch leiderschap podcast

In deze podcast spreken Edwin Muis en Marco Buschman (natuurlijk) over zijn boek “verbindend vermogen”. Maar ook over wat leiderschap voor Marco inhoudt, over integriteit, de inspirerende speech van Charlie Chaplin, over de uitspraak “ja, zo ben ik nou eenmaal”, over een carrièreswitch, zelfsturende teams en over een bijzonder mooi initiatief van hem…

Hooked on business podcast

Dit gesprek gaat over leiderschap nemen in je leven en bedrijf. Je hoort een persoonlijk verhaal hoe hij dat zelf heeft gedaan en nu doorgeeft aan zijn klanten. De eerste 35 jaar in het teken van ratio. Hoe heeft hij de overstap gemaakt om meer ruimte te maken voor intuïtie en gevoel in zijn leven en werk? Marco schuwt niet om een intiem kijkje te geven in zijn leven en ondernemerschap. Hoe maakt hij keuzes? Hoe gaat hij om met tegenslag? Wat maakt dat hij heeft gekozen om zijn bedrijf te laten groeien naar een bedrijf met personeel? Wat is daarin zijn drive en missie?

Over het boek Verbindend Vermogen

Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. Gegarandeerd! De eerste reageert te veel vanuit zijn ego, de tweede luistert niet en de derde is veel te direct. Met als gevolg dat de afgesproken doelen met meer moeite worden gehaald. Of niet. Als klap op de vuurpijl verslechtert de sfeer en de neerwaartse spiraal is in gang gezet. Waar gaat het mis? Het is menselijk elkaar de schuld te geven, maar dan mis je de basis. Het begint bij jou: wat zijn jouw drijfveren en hoe draagt jouw houding bij aan het bereiken van de resultaten? Vandaaruit ontstaan de vervolgvragen: werken jullie samen vanuit verbindend vermogen en spelen jullie hard op de bal én zacht op de man? Deze vragen breiden zich verder uit naar je team en je organisatie. Er staan leiders op met aandacht voor ratio én emotie. Dit leidt tot krachtige resultaten in een positieve werkomgeving. Daar gaat dit boek over!

In dit praktische boek daagt Marco Buschman je uit te reflecteren op hoe jij verbindend vermogen inzet binnen je dagelijks werk. Aan de hand van bewezen theorie, herkenbare praktijkvoorbeelden, persoonlijke verhalen, verrassende filmpjes en krachtige oefeningen krijg je steeds meer zicht op wat verbindend vermogen voor jou inhoudt. En hoe je het kunt ontwikkelen en toepassen. Dit boek bevat de belangrijkste inzichten die Marco inzet als coach, trainer en consultant bij het ontwikkelen van het verbindend vermogen van leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland. Het is een verfrissend en aanvullend perspectief op het bestaande denken over leiderschap.

Bestel direct je eigen exemplaar van Verbindend Vermogen.

0 antwoorden

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*