Informatie bij masterclass Titel

Naam locatie

Gratis e-book Teamontwikkeling

Verbindend Vermogen

Connect met

Aanvullende

Laten we contact houden!

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Twitter

Volg mijn updates

Facebook

Word vrienden op Facebook

Artikelen

Bekijk mijn artikelen

Download hier de presentatie

Hier moet een formulier komen dat verbindt met GetResponse of Mailchimp zodat de slides automatisch toegestuurd worden.
OF we bieden ze direct aan ter download

 

Over de Masterclass

Tijdens de masterclass deelde ik verschillende filmpjes en bronnen met je. Wil je die nog eens bekijken of je verder verdiepen, dan vind je hier de links.

link1
link2
De zelftest Verbindend Vermogen

Heb je nog een vraag naar aanleiding van de masterclass? Aarzel niet en neem contact op. Je kunt me direct bereiken via marco [at] courius.com.

Ik wens je een fijne dag!

Marco

 

Gratis Teamscan

Hoe functioneert je team? Liggen jullie helemaal op koers om de gestelde doelen te halen? Dat en meer ontdek je met een teamscan. Met dit instrument ontdek je hoe je team ervoor staat en krijg je een duidelijk en haalbaar ontwikkelpad voor je team in handen.

We geven iedere maand vijf gratis teamscans weg ter waarde van €450. Zonder verplichtingen. Nieuwsgierig?Hier lees je meer over de teamscan , inclusief voorbeeldrapport.

 

Meer over COURIUS

Wij zijn specialisten in de menskant van veranderen.
Dat betekent dat we met ons team garant staan voor blijvende gedragsverandering in je team of organisatie. Want het zijn je mensen die dé sleutel zijn tot groei, resultaat en 100% high performing team(s).

Onze coaches, trainers en consultants komen uit directiefuncties of senior management. Ze weten wat er van een leidinggevende gevraagd wordt en hoe weerbarstig de praktijk is.