Juridische informatie & voorwaarden

Op deze pagina vindt u een overzicht van juridische informatie zoals ons privacy beleid, onze algemene voorwaarden en een klachten-procedure’.

Algemene voorwaarden

Wat je moet weten als je met ons in zee gaat. Wat zijn uw rechten, wat verwachten wij en wat zijn onze verdere voorwaarden.

Lees verder >>

 

Privacy beleid

COURIUS respecteert uw privacy en verklaart uw persoonsgegevens vertrouwelijk te zullen behandelen. Respect voor de privacy van (potentiële) klanten is voor COURIUS het uitgangspunt bij al haar activiteiten. COURIUS zal uw persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied.

Lees verder >>

 

Copyright ©

COURIUS moedigt gebruik en verspreiding van onze artikelen en/of diensten inclusief onze naam zeer aan. Maar er zijn ook grenzen aan dit gebruik. Daarom vragen we u de volgende richtlijnen in acht te nemen.

Lees verder >>

 

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die COURIUS aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

Lees verder >>

 

Klachtenprocedure

COURIUS hanteert voor haar cursussen/masterclasses, naast de algemene voorwaarden, de specifieke voorwaarden per cursus. Bij inschrijving voor een cursus wordt de cursist per e-mail op de hoogte gebracht van deze voorwaarden. De voorwaarden staan tevens vermeld bij de informatiepagina’s over de cursussen op onze website.

Lees verder >>