GRATIS een dag persoonlijke ontwikkeling

Het wordt langzamerhand een traditie voor COURIUS: Sinds 2017 bieden we jaarlijks 30 vrijwilligers geheel gratis een dag persoonlijke ontwikkeling aan in samenwerking met MaatschapWij. Dit jaar is de COURIUS MaatschapWij dag op 30 oktober.

Gratis dag persoonlijke ontwikkeling

30 Vrijwilligers krijgen deze dag:

  • interactieve workshops
  • een persoonlijk  Insights Discovery profiel
  • de masterclass Verbindend Vermogen
  • het praktische en uitdagende boek Verbindend Vermogen.

Ook een follow-up coachgesprek met een van onze zeer ervaren coaches bieden we elke deelnemer aan. Op deze dag werken zij niet alleen aan hun persoonlijke ontwikkeling, maar delen ze ook verhalen met elkaar en ontstaan er nieuwe verbindingen en waardevolle vriendschappen.

Dit alles – met een waarde van minimaal 1.000 euro – is ons cadeau aan hen die met hun inzet zoveel mogelijk maken en een belangrijke bijdrage leveren aan de vermenselijking van de maatschappij.

Wie gun jij deze dag?

Wij zoeken mensen die in aanmerking komen voor deze speciale dag op basis van hun maatschappelijke bijdrage én die in hun persoonlijke ontwikkeling willen investeren. Daarbij hebben wij JOUW hulp nodig. Als onze relatie mag je iemand voordragen waarvan jij vindt dat hij/zij in aanmerking komt. Stuur de naam van deze persoon (inclusief mailadres en telefoonnummer) samen met een toelichting waarom deze persoon de dag verdient naar debby@courius.com.

“Mooier nog dan het bieden van stevige schouders en helpende handen is het werken aan een beweging waarin er écht oog en oor is voor de ander”

We zullen aansluitend contact met hem of haar opnemen. Wacht niet te lang met aanmelden van jouw favoriete vrijwilliger want de ervaring leert dat we snel vol zitten.

Wij zijn benieuwd aan wie jij deze dag persoonlijke ontwikkeling gunt!

Jaco van der Tang/Marco Buschman

0 antwoorden

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*