Referentie - Seco Jabro Tools

“Ik verwachtte in eerste instantie meer tips en tricks. Deze heb ik ook gekregen, bijvoorbeeld als hulp bij zelfreflectie. Maar tegelijkertijd kreeg ik ook het besef dat de essentie niet ligt in de ‘quick fixes’ of ’tools’. Het gaat om verandering van mijn manier van denken en leven en dat heb ik na een half jaar ook bereikt.”

Voor SECO JABRO TOOLS B.V. hebben wij meerdere coachtrajecten verzorgd als onderdeel van een Management Development traject. Bijgaand twee referenties. Indien je meer informatie wilt ontvangen kun je contact met ons opnemen.

Mijn coach heeft mij geleerd wat mijn unieke eigenschappen zijn en hoe deze in zowel werk als privé situaties tot een rijker en betekenisvoller leven kunnen leiden. Het proces daar naar toe kan ik het beste omschrijven als een reis waarvan de bestemming naarmate de reis vordert pas duidelijker in zicht komt. Maar hoe start je zo’n reis als je het einddoel nog niet weet. In ons geval startte hij steevast met de wandelschoenen aan in het Noord-Limburgse landschap. Tijdens onze wandelingen stonden we, soms letterlijk, stil bij de activiteiten die mijn leven plezier en inhoud geven.  Die momenten van reflectie gaven mij altijd weer een nieuwe richting aan. Zo vorderde mijn reis. Soms werd mijn geduld getart omdat de bestemming nog niet in zicht was maar mijn coach gaf me de rust en het vertrouwen dat ik mijn bestemming zou vinden. Door deze rust kon ik ook meer genieten van de reis waardoor we samen betekenisvolle momenten hebben gehad. En plots duikt daar dan aan de horizon een nieuwe bestemming op waarvan je meteen weet dat dat de plaats is waar je naar toe wilt en die je verder wilt gaan ontdekken.
– Rémon van Hoorn – Manager Operations Custom Products,  Seco Asia & Pacific, Shanghai, China

De coaching was confronterend en leerzaam. Je hebt mij geleerd om mezelf kritische vragen te stellen en daardoor mezelf beter te leren kennen. Bijvoorbeeld; Wat zijn de werkelijke drivers zijn in je leven; Waar sta je voor? Zaken waar ik voorheen niet diep over nadacht, maar o zo belangrijk om richting aan mijn leven te geven. Vanaf het begin van de coachingsessies was er een prettige open en vertrouwelijke sfeer. Ik verwachtte daarbij in eerste instantie meer tips en tricks. Deze heb ik ook gekregen, bijvoorbeeld als hulp bij zelfreflectie. Maar tegelijkertijd kreeg ik ook het besef dat de essentie niet ligt in de ‘quick fixes’ of ’tools’. Het gaat om verandering van mijn manier van denken en leven en dat heb ik na een half jaar ook bereikt. Bovendien heeft de coaching bijgedragen om een aantal belangrijke beslissingen – zowel prive en zakelijk – te nemen. Ik kan jouw coaching iedereen aanraden!
– Thijs Luttikhold, Manager Production Technology, Seco Jabro Tools B.V.