Referentie - Schouten en Nelissen

Namens SCHOUTEN & NELISSEN hebben wij vele trainingen verzorgd op het gebied van management- en leiderschapsontwikkeling, teamdynamica, organisatie ontwikkeling, management development en (team)coachen. De meeste van deze trainingen zijn maatwerk op basis van klantvragen waarbij we naast de uitvoering ook betrokken zijn bij het ontwerpen van het programma.
Bijgaand een referentie van een van de eindverantwoordelijke trainers binnen Schouten & Nelissen met wie wij veel hebben samengewerkt. Indien u meer referenties wilt kunt u contact met ons opnemen.

Als collega is het altijd een plezier om met Marco te werken. Samen met een groep aan de slag betekent ook echt Samen! Waarbij hij zich wat mij betreft onderscheidt door z’n altijd rustige en positieve houding, ook als zaken soms spannend en lastiger worden. Daarnaast weet hij naar de deelnemers toe een sfeer van vertrouwen te creëren, waarbij hij makkelijk de diepte in gaat. En hij doet dit, en màg dit ook doen, vanuit de altijd aanwezige respectvolle houding waarmee hij met mensen omgaat.
– Ron Mollinga, Senior Trainer & Senior Adviseur, Schouten & Nelissen