Waarom kies je voor COURIUS?

Je kiest voor COURIUS als je op zoek bent naar een specialist in de menskant van veranderen.

Relevante werkervaring

 

Je krijgt ondersteuning van deskundig en breed opgeleide en gecertificeerde professionals. Wij hebben ruime werkervaring als leidinggevende, adviseur, trainer en (team)coach. We zijn mensen met passie voor ons vak.

Bewezen technieken

 

We maken alleen gebruik van bewezen methoden en technieken voor team- en persoonlijke ontwikkeling. Eenvoudig, intuïtief en gericht op resultaat. Dit levert een uitstekende basis voor jouw (team)ontwikkeling.

Daarnaast bieden we je

Een positieve insteek

 

Wij zijn er van overtuigd dat door je eerst te focussen op wat al goed is en waar talenten liggen, je beter de vraagstukken of problemen kunt aanpakken. Dat maakt onze aanpak opbouwend en uitnodigend.

Visie op leiderschap

 

We werken vanuit een duidelijke leiderschapsvisie waarbij we streven naar een high-performance cultuur met focus op zowel productiviteit (resultaatgericht leiderschap) als positiviteit (verbindend leiderschap).

Ondernemerschap

 

We zijn zelf ondernemers en we begrijpen dat er budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de gegeven kaders ontwerpen we je project en kiezen we gezamenlijk waar de prioriteiten liggen voor het grootst mogelijke effect.

Prijs/kwaliteit verhouding

 

Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuiteit van onze diensten te garanderen. Wij willen niet de goedkoopste diensten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Duidelijkheid

 

Wij garanderen een open en directe communicatie, eerlijke feedback en het actief bouwen aan wederzijds vertrouwen. Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking.

Maatwerk

 

Iedere situatie is anders. Iedere organisatie en manager heeft andere wensen en behoeftes. Wij stellen ons flexibel op om je diensten en ondersteuning te leveren die aansluiten bij jouw behoefte.

Sterk (internationaal) netwerk

 

Wij staan in contact met een stevige groep consultants, trainers en coaches met elk hun eigen specialisme. Daarmee zijn wij in staat om op basis van jouw vraag steeds de juiste ondersteuning te leveren.

Van deze klanten krijgen we nog steeds kerstkaartjes.

 

Wij zijn trots op ons klantportfolio en weten ons verbonden met grote, internationale merken maar zeker ook met klanten die minder bekend maar net zo ambitieus en uitdagend zijn.