Doelgerichte verandering dankzij ervaringsgericht leren

Ons aanbod in ervaringsgericht leren

 

Als specialisten in de menskant van veranderen gaan wij verder dan het aanleren van kennis. Want hoe je die kennis inzet is in onze ogen net zo belangrijk. Daarom brengen deelnemers tijdens onze trainingen, workshops en masterclasses de theorie direct in praktijk. Op een speelse, inspirerende manier.

Naast een zestal masterclasses bieden we een maatwerkaanbod aan trainingen, workshops en lezingen. Ook online. Die verzorgen wij in overleg, waarbij je zelf een onderwerp kunt aangeven. Denk bijvoorbeeld aan leiderschap, persoonlijke effectiviteit of teamdynamica.

Teamontwikkeling - Courius icoon

Trainingen & Workshops

Onze trainers hebben allemaal relevante praktijkervaring als manager of adviseur én als trainer/coach. Ze schakelen gemakkelijk tussen deze rollen.

Teamontwikkeling - Courius icoon

Masterclasses

Over teams en teamontwikkeling, leiderschap, samenwerken en Verbindend Vermogen. Als je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling of inspiratie zoekt.

Teamontwikkeling - Courius icoon

Lezingen

Bij onze lezingen luisteren mensen niet alleen; ze doen mee, ze leren, ze lachen én … ze komen daadwerkelijk in actie. Plezier en diepgang gegarandeerd!

Teamontwikkeling - Courius icoon

Word die je bent

Een bijzondere trainingsweek als je aan de slag wilt met jouw thema’s, persoonlijke ontwikkeling en vraagstukken. We combineren ontspanning met diepgang.

Onze methodes leiden tot resultaat

Waarom ervaringsgericht leren?

Nieuwsgierig? Bekijk de referenties van deelnemers. Of vraag ons ernaar in een verkennend gesprek en deel je plannen of vragen via onderstaand formulier. Je krijgt snel antwoord!

Maak direct stappen

Dit kenmerkt onze aanpak. We:

  • Gaan altijd doelgericht te werk
  • Creëren een actieve, gemotiveerde houding
  • Brengen theorie speels in de praktijk

Samen overwinnen we drempels en gaan we op basis van vertrouwen, respect en inzet aan de slag!

Ik neem contact op met COURIUS