Inspirational quotes on the body (in Dutch)

Alleen de wijste en domste mensen veranderen nooit.
— Confucius

Drie kunnen een geheim bewaren als er twee dood zijn.
— Benjamin Franklin

Het doel van analyse is niet pathologische reacties onmogelijk te maken, maar het ego van de patient de vrijheid te geven om voor de ene of de andere weg te kiezen.
— Sigmund Freud

Een onbewust bewustzijn is niet meer een contradictio in terminis dan een ongehoord geval van horen.
— Franz Clemens Brentano

De basis van geluk is dankbaarheid.
— Olaf Hoenson

Voelen brengt je dichterbij de waarheid over wie je bent dan denken.
— Eckhart Tolle

De intuïtieve geest is een godsgeschenk, het rationele verstand een dienaar. We hebben een maatschappij geschapen die de dienaar vereert en het geschenk is vergeten.
— Albert Einstein

Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.
— Chinees spreekwoord

Heb de moed om je hart en je intuïtie te volgen. Op een of andere manier weten zij al wie je wil zijn. Al het andere is niet belangrijk.
— Steve Jobs

Een bloem hoeft niets te doen om nuttig te zijn, hij hoeft alleen maar bloem te zijn. Dat is genoeg. Een enkel waarachtig mens is voldoende om de hele wereld blij te maken.
— Thich Nhat Hanh

Test jouw Verbindend Vermogen

Hoe verhoud jij je tot je mensen in je team en je organisatie? Hoe wil je door hen gezien worden en wat vind je zelf belangrijk?

Ontdek in enkele minuten hoe jouw verbinding is met jezelf, met anderen en de wereld. Je krijgt een praktische uitslag vol handvatten en tips voor jouw situatie.

Ontdek meer inspirerende quotes

Meer over het lichaam

Bij onze bloggers zitten bestsellerauteurs en business coaches als Eelco Smit en Marco Buschman. Ze delen hun levenslessen over leiderschap, teamontwikkeling, gedragsverandering en verbindend vermogen. Enkele voorbeelden van hun blogs vind je hier.

Over COURIUS

 

Wij zijn specialisten in de menskant van veranderen. We helpen mensen, teams en organisaties om hun potentieel te realiseren en resultaten te boeken. Dat doen we onder andere met business coaching, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.