Werken aan Verbindend Vermogen

Ontdek hoe je je impact vergroot op de ander, je team en je organisatie

Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. Gegarandeerd.
Tegelijkertijd geldt: mensen willen geen gedoe maar verbinding.’

Begrippen als contact, vertrouwen en verbinding lijken iets softs te hebben. Intussen zijn het in het bedrijfsleven harde voorwaarden om tot vruchtbare en duurzame samenwerking te komen. Contact komt immers voor contract. Verbindend vermogen is daartoe het sleutelbegrip. Daarbij geldt: als verbindend vermogen voldoende wordt ingezet, valt het niet speciaal op. Tegelijkertijd geldt ook: als het verbindend vermogen ontbreekt, raken mensen losgezongen van zichzelf of komen ze alleen te staan. Ik denk dat mensen juist het ontbreken van verbindend vermogen massaal herkennen.

Tijdens de ervaringsgerichte en uitdagende lezing ga je ervaren wat Verbindend Vermogen is en hoe je het kunt (door)ontwikkelen. Je luistert niet alleen; je doet mee, je leert en lacht én … je komt daadwerkelijk in actie.

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

 

De exclusieve masterclass ‘Werken aan Verbindend Vermogen’ is speciaal gericht op (interim) managers, adviseurs, teamleiders, trainers en coaches die:

  • inzicht willen in wat Verbindend Vermogen inhoudt
  • een stap willen maken in hun persoonlijke effectiviteit
  • geloven in de kracht van samenwerking

Wat je kan verwachten

Tijdens de masterclass ervaar je wat de essentie is van Verbindend Vermogen. Met behulp van krachtige oefeningen krijg je steeds meer zicht op wat dit voor jou inhoudt en hoe je het kunt ontwikkelen en inzetten. Voor jezelf en in relatie tot de ander, je team, je organisatie en de wereld om je heen.

Door wie wordt de masterclass gegeven?

De masterclass wordt verzorgd door Marco Buschman, de auteur van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek.

Marco Buschman | Managing Partner

Marco Buschman

Marco is Managing Partner van COURIUS, organisatieadviseur, internationaal trainer en gecertificeerd als (team)coach. Zijn passie is het creëren van een High-Performance cultuur waarbij op individueel, team en organisatieniveau resultaatgerichtheid en daadkracht samengaat met vertrouwen, respect en het waarderen van onderlinge verschillen. Daarnaast is hij schrijver van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Incompany masterclass

We bieden deze interactieve masterclass aan bij jou op locatie waarbij we rekening houden met jouw wensen en vragen. Zo ontstaat een masterclass op maat die helemaal aansluit bij de deelnemers. We doen je graag een voorstel op maat.

Voorstel op maat masterclass

Voorwaarden & klachtenprocedure

 

De voorwaarden voor onze masterclasses en trainingen vind je hier.

En we hopen het niet, maar heb heb je na afloop een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.