Business success based on connection

“90% van strategie waarmaken draait om uitvoering, en 90% van uitvoering waarmaken gebeurt door mensen. Hoe gemotiveerd, betrokken en gepassioneerd zijn de mensen bij jouw organisatie eigenlijk aan het werk?”

5 Cruciale vaardigheden voor
‘Return on Relationship’!

ROR in plaats van ROI!

Iedereen kan grote lijnen uitzetten, dat is niet zo moeilijk. En traditioneel wordt er vooral gesproken over Return on Investment (ROI). Dat is wat ons betreft oud leiderschap. Nieuw leiderschap en duurzaam zakelijk succes bereiken gaat een stap verder waarbij naast de cijfers oprechte aandacht wordt gegeven aan de mens en de relaties. Dan praat je ineens over Return on Relationship (ROR). Daarin maak jij het verschil!

Wil jij weten hoe je sterke onderlinge verbindingen realiseert en mensen echt verbindt met het resultaat? Ben jij er klaar voor om de 5 cruciale kernvaardigheden voor impactvolle verbinding te ontdekken en handvatten te krijgen die je gelijk de volgende dag in je werk en thuis kunt toepassen?

Onze belofte aan jou

Hoe meer we als leidinggevenden en teamleden weten hoe we goed samenwerken en wat daarin belangrijk en nodig is, des te krachtiger worden de teamresultaten. Daarom ga je tijdens deze ervaringsgerichte, uitdagende en persoonlijke masterclass ervaren hoe je zakelijk succes kunt bereiken vanuit verbinding. Hoe je krachtige teams creëert en hoe je de teams kunt (door)ontwikkelen.

Enkele thema’s die we met elkaar gaan uitwerken.

  • Wat zijn de 5 cruciale vaardigheden voor impactvolle verbinding.
  • Hoe werkt de paradox van ratio/functioneel versus emotie/relationeel.
  • Je krijgt praktische IQ en EQ tips over je stijl van leidinggeven en communiceren.
  • Hoe succesvolle en energieke teams te vormen en te behouden.

Deze masterclass is niet bedoeld voor deelnemers die achterover willen leunen en alleen maar kennis willen consumeren. Want bij ons luister je niet alleen; je doet mee, je leert en lacht én … je komt daadwerkelijk in actie. Plezier en diepgang gegarandeerd!

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De masterclass ‘Zakelijk succes vanuit verbinding’ is speciaal gericht op (interim) managers en leidinggevenden, coaches, adviseurs, teamleiders en projectleiders die:

  • effectief willen omgaan met veranderingen in hun team en organisatie
  • krachtiger willen samenwerken binnen hun team
  • inzicht willen in hun eigen rol als leidinggevende

Door wie wordt de masterclass gegeven?

Speciaal voor deze masterclass hebben twee ervaren executive coaches hun opgedane kennis, inzichten en ervaringen samengevoegd.

Marco Buschman | Managing Partner

Marco Buschman, MCC

Marco is Managing Partner bij COURIUS, organisatieadviseur, internationaal trainer en gecertificeerd als (team)coach. Zijn passie is het creëren van een High-Performance cultuur waarbij op individueel, team en organisatieniveau resultaatgerichtheid en daadkracht samengaat met vertrouwen, respect en het waarderen van onderlinge verschillen. Daarnaast is hij schrijver van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Claudia Scholten COURIUS associate

Claudia Scholten

Claudia Scholten doet als doortastende leiderschapstrainer en bevlogen executive coach niet aan mentaal kietelen, wel aan de boel flink opschudden. Als de issues die spelen op het snijvlak liggen van communicatie en persoonlijke ontwikkeling, kan zij dankzij haar jaren ervaring in de communicatiebranche dit feilloos voor je in kaart brengen en je opties met je onderzoeken. Zij helpt je je zakelijke succes en resultaat te vergroten, zonder gebruik van trucjes en modellen.

Incompany masterclass

We bieden deze interactieve masterclass aan bij jou op locatie waarbij we rekening houden met jouw wensen en vragen. Zo ontstaat een masterclass op maat die helemaal aansluit bij de deelnemers. We doen je graag een voorstel op maat.

Voorstel op maat masterclass

Voorwaarden & klachtenprocedure

De voorwaarden voor onze masterclasses en trainingen vind je hier.

En we hopen het niet, maar heb heb je na afloop een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.