Working together from trust

‘Er is één ding gemeenschappelijk in alle individuen, relaties, teams, families, organisaties, naties, economieën en beschavingen op de hele wereld – één ding dat, indien weggenomen, de sterkste regeringen, de meest succesvolle bedrijven, de meest welvarende economieën, het meest invloedrijke leiderschap, de beste vriendschap, het sterkste karakter en de diepste liefde vernietigt. Het is de meest genegeerde en onderschatte kans van de huidige tijd: vertrouwen.’

Deze woorden van Stephen M.R. Covey zijn het vertrekpunt voor onze masterclass. Vertrouwen is ten slotte dè sleutel tot succes. Op deze unieke dag leer je het vertrouwen in jezelf en je omgeving te (her)ontdekken, te managen en te benutten!

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De exclusieve masterclass ‘Samenwerken vanuit vertrouwen’ is speciaal gericht op (interim) managers, adviseurs, teamleiders, trainers en coaches die:

  • krachtiger en persoonlijker willen samenwerken
  • zoeken naar de sleutel tot succes
  • geloven in de kracht van vertrouwen, maar nu vastlopen omdat
  • het moeilijk is hier concreet mee aan de slag te gaan
  • de cultuur van het bedrijf het niet lijkt toe te staan
  • de relatie met de managers en medewerkers niet geschikt lijkt

Wat je kan verwachten

Het wordt een afwisselend en prikkelend programma, vol met praktische kennis, handvatten en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen.

  • twee ervaren en bevlogen organisatieadviseurs delen hun kennis en inzichten die zij opdeden binnen diverse (non) profit organisaties
  • je maakt kennis met de vier voorwaarden voor vertrouwen (integriteit, intenties, capaciteiten en resultaten) en ervaart hun impact
  • je formuleert je persoonlijke plan waarmee je direct aan de slag kunt

Kortom, een nieuwe start, op een dag die je nooit zult vergeten!

Door wie wordt de masterclass gegeven?

Speciaal voor deze masterclass hebben twee ervaren organisatieadviseurs hun opgedane kennis, inzichten en ervaringen samengevoegd.

Marco Buschman | Managing Partner

Marco Buschman, MCC

Marco is Managing Partner bij COURIUS, organisatieadviseur, internationaal trainer en gecertificeerd als (team)coach. Zijn passie is het creëren van een High-Performance cultuur waarbij op individueel, team en organisatieniveau resultaatgerichtheid en daadkracht samengaat met vertrouwen, respect en het waarderen van onderlinge verschillen. Daarnaast is hij schrijver van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Jaco van der Tang | Managing Partner

Jaco van der Tang

Jaco is Managing Partner bij COURIUS en richt zich op interim management, adviesopdrachten en het verzorgen van lezingen. Jaco bekleedde ruim 20 jaar management- en directiefuncties bij topbedrijven als ArboNed, Achmea en ABN AMRO. Vanuit die functies heeft hij ervaren hoe teams succesvol kunnen samenwerken. Daarnaast heeft hij bij vele bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. De opgedane kennis heeft hij vastgelegd in zijn boek INKOPPERS, voor wie geen managementboeken leest en daarnaast schrijft hij regelmatige nieuwe artikelen over managementvraagstukken. Jaco is tevens gastdocent bij de Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en ROC Mondriaan.

Incompany masterclass

We bieden deze interactieve masterclass aan bij jou op locatie waarbij we rekening houden met jouw wensen en vragen. Zo ontstaat een masterclass op maat die helemaal aansluit bij de deelnemers. We doen je graag een voorstel op maat.

Voorstel op maat masterclass

Voorwaarden & klachtenprocedure

De voorwaarden voor onze masterclasses en trainingen vind je hier.

En we hopen het niet, maar heb heb je na afloop een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.