Leiderschap in voor- en tegenspoed

Leiderschap is verantwoordelijkheid nemen voor jouw dromen en het bereiken ervan. In een tijd waarin voorspelbaarheid, realiteitszin en haalbaarheid tot norm verheven zijn, is er grote behoefte aan mensen die voor hun dromen durven gaan. Mensen die zich niet laten tegenhouden door de waan van de dag of de angst om te falen. Falen komt in het woordenboek van een leider niet voor, het zijn leermomenten op weg naar het waarmaken van de droom. Maar hoe ga je als leider om met heftige tegenslagen? Hoe hou je de droom levend en hoe ga je om met je eigen angsten? In deze masterclass bekijken we alle stadia van dromen, successen, tegenslagen en weer doorgaan.

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

 

Deze inspirerende masterclass ‘Leiderschap in voor- en tegenspoed’ is speciaal gericht op (interim) managers, adviseurs, teamleiders, trainers en coaches die:

  • op zoek zijn naar hun eigen dromen
  • zoeken naar de sleutel tot succes
  • willen leren om te gaan met heftige tegenslagen
  • de kracht in zichzelf willen vinden om hun dromen waar te maken

Wat je kan verwachten

Speciaal voor deze masterclass heeft Coen van Veenendaal al zijn ervaring in het bedrijfsleven, de goede doelensector en in de wereld van de wetenschap gebundeld in een inspirerende masterclass. Het wordt een afwisselend en prikkelend programma, vol met praktische kennis, handvatten en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen. Tijdens de masterclass:

  • deelt een ervaren en bevlogen trainer/coach/visionair zijn kennis en inzichten die hij opdeed binnen diverse (non) profit organisaties.
  • maak je kennis met de zes ultieme succesprincipes van een succesvol leven.
  • formuleer je je persoonlijke plan waarmee je direct aan de slag kunt.

Kortom, een nieuwe start, op een dag die je nooit zult vergeten!

Door wie wordt de masterclass gegeven?

Speciaal voor deze masterclass hebben twee ervaren organisatieadviseurs hun opgedane kennis, inzichten en ervaringen samengevoegd.

Coen van Veenendaal

Coen van Veenendaal is Directeur Inspiration2Lead en CVO Inspire2Live. Coen heeft na een aantal jaren bij een farmaceutisch bedrijf te hebben gewerkt, ruim 18 jaar bedrijven begeleid als trainer en coach in het ontwikkelen van succesvol gedrag. Zijn passie ligt in het inspireren van mensen om vooral vanuit eigen bezieling een bijdrage te leveren aan de omgeving. In 2005 is hij het fundraising initiatief Alpe d’HuZes gestart wat in een paar jaar uitgroeide tot ‘s werelds succesvolste evenement. Sinds 2011 brengt Coen met Inspire2Live wereldwijd de beste artsen en wetenschappers samen met gedreven patiënten om gezamenlijk binnen 10 jaar te zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer is. Ook na een zeer heftige mediahype in 2013 is de droom om kanker onder controle te krijgen nog springlevend.

Incompany masterclass

We bieden deze interactieve masterclass aan bij jou op locatie waarbij we rekening houden met jouw wensen en vragen. Zo ontstaat een masterclass op maat die helemaal aansluit bij de deelnemers. We doen je graag een voorstel op maat.

Voorwaarden & klachtenprocedure

 

De voorwaarden voor onze masterclasses en trainingen vind je hier.

En we hopen het niet, maar heb heb je na afloop een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.