Cloetta coaching

“Het teamcoaching traject heeft het Innovatieteam van Cloetta-Sneek enorm op weg geholpen zich verder te ontwikkelen tot een high-performing team. Door gericht te werken aan een meer open teamcultuur waarin bijvoorbeeld feedback geven normaal is, en door de juiste balans tussen positiviteit en productiviteit in het samenwerken te realiseren, heeft het team zich zichtbaar versterkt.”

Voor Cloetta hebben wij een teamontwikkeltraject uitgevoerd, hebben we meerdere medewerkers gecoached en zijn we betrokken bij meerdere korte sessies om teams een impuls te geven hun groei verder vorm te geven. Bijgaand treft u 2 referenties aan. Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Het teamcoaching traject heeft het Innovatie team van Cloetta-Sneek enorm op weg geholpen zich verder te ontwikkelen tot een high-performing team. Door gericht te werken aan een meer open teamcultuur waarin bijvoorbeeld feedback geven normaal is, en door de juiste balans tussen positiviteit en productiviteit in het samenwerken te realiseren, heeft het team zich zichtbaar versterkt.
– André van der Schaaf, Manager Innovation Category Centre, Cloetta

Voor mijn eerste baan kwam ik in een team terecht dat midden in een teamontwikkeling traject zat. De coaching heeft mij geholpen om de rode draad vast te houden in de turbulente tijd en om mijn rol binnen het team helder voor ogen te blijven houden. Een aantal slogans/lessen heb in nog steeds paraat zoals: “liever achteraf vergiffenis, dan vooraf toestemming” (meer durven doen); “heb je de ander ernaar gevraagd?” (bij onvrede/onduidelijkheid de confrontatie aangaan met collega’s); en forming à storming à norming à performing (storming hoort erbij en is onderdeel van een proces). De handvaten die mij zijn aangereikt hielpen mij om zelf in snel tempo te groeien en op een juiste manier de interactie op te zoeken met mijn collega’s. Zowel privé als in de werksfeer heeft het mijn perspectief vergroot en kan ik neutraler met situaties omgaan die op mij afkomen.
– Marianne Driesse, Product Technoloog, Cloetta