Voor ABN•AMRO hebben wij diverse opdrachten uitgevoerd waaronder het verzorgen van teamdagen, het begeleiden van strategische sessies en het coachen van managers en medewerkers. Bijgaand vier referenties. Indien u meer referenties wilt kunt u met ons contact opnemen.

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop onze team off-site is begeleid. Doel van de off-site was enerzijds het teamgevoel te versterken en iedereen na de 2-dagen vol energie weer te laten starten in het dagelijkse werk; anderzijds, wilde ik ook graag de strategische lijn voor het komende jaar met elkaar uitzetten. Waar komt onze focus te liggen? De toegevoegde waarde van COURIUS ligt in de creatieve en verrassende invulling. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een diversiteit aan werkvormen, waardoor het ‘tempo’ erin blijft en de deelnemers energiek blijven. De adviseur stelt zich niet nadrukkelijk op de voorgrond op, maar weet haarfijn te interveniëren wanneer noodzakelijk. Onze doelen zijn bereikt!
– Floor Kurstjens, Districtsdirecteur Particulieren, ABN•AMRO

Oppervlakkig bezien ging alles goed: een mooie baan bij een mooi bedrijf, vriendin, lieve ouders, familie en genoeg vrienden. Maar… mijn vrijheidsgevoel was weg. Verdwenen, weggeslopen zonder dat ik het door had gehad. Ik kwam er zelf ook niet meer uit. Wilde weg bij mijn bedrijf, breken met de geschiedenis, stoppen met de trein waar ik in zat. Gelukkig zag mijn HR adviseur de oplossing door te gaan praten met een coach. Deze coach heeft mij geholpen mijn interne conflict op te lossen. Door opnieuw kennis te laten maken met mijzelf en te realiseren waar het in mijn leven om gaat: vrij zijn. Voor iemand anders kan het goed een glansrijke carrière zijn, vader worden, een boek schrijven. Voor mij is dat vrij zijn. Hij leerde ook echt mijn hart te volgen in plaats van maar te luisteren wat je sociale context adviseert. Daarbij is zijn kracht dat hij mijzelf de reis heeft laten maken, zodat ik ook nu nog dagelijks gebruik maak van die bijzondere leerschool. Mijn coachingstraject is dan ook een van die weinige gebeurtenissen die mijn leven hebben veranderd. Waarom? Ik ben weer vrij! Ik zit nu weer in mijn kracht en geniet van het leven. En inmiddels ben ik al weer vijf jaar met veel kracht en plezier aan het werk in een baan waar ik mijn vrijheid en rijkdom ten volle uit kan nutten. Bij hetzelfde bedrijf ook nog!
– Jaspar Roos, Chief Inspiration Officer and Innovator, ABN•AMRO

Wat wil ik nou echt? En hoe kom ik daarachter? Vragen die mij al een tijdje bezig hielden. Al wandelend in de natuur weet mijn coach de juiste vragen te stellen, visualisatie oefeningen te doen of gewoon proberen te ontspannen. De onderwerpen bepaal je zelf, maar worden altijd perfect opgepakt. Na anderhalf uur is het eigen onderwerp pragmatisch vertaald naar een uitdaging die ik ook echt aan wil gaan en mij verder hebben geholpen in mijn eigen zoektocht. Ik voel me energiek en verfrist. Zin om aan de slag te gaan en eruit te halen wat erin zit. Precies wat ik nodig heb.
– Rob Gelissen, Head Consumer Products, ABN•AMRO

Na elk gesprek is het eigen onderwerp pragmatisch vertaald naar een uitdaging die ik ook echt aan wil gaan en mij verder hebben geholpen in mijn eigen zoektocht. Ik voel me energiek en verfrist. Zin om aan de slag te gaan en eruit te halen wat erin zit. Precies wat ik nodig heb.