Verbindend Vermogen – 2 video’s

Recentelijk heb ik op het Grootste Kennisfestival van Nederland een lezing gegeven hoe je Verbindend Vermogen kunt ontwikkelen. De lezing (40 minuten) is opgenomen en beschikbaar gesteld. Daarnaast is een korte video opgenomen waarin ik in 30 seconden drie tips geef over het ontwikkelen van Verbindend Vermogen. Best uitdagend om te doen in zo’n korte tijdsperiode, probeer het zelf eens :-)

Veel plezier bij het bekijken van beide video’s. En als je meer inspiratie wilt, kun je het artikel Verbindend Vermogen kun je ontwikkelen lezen. Of je bestelt mijn bestseller Verbindend Vermogen. Goed leesvoer voor tijdens de vakantie, al zeg ik het zelf ;-)

In 30 seconden: drie tips om Verbindend Vermogen te ontwikkelen.

 

Volledige lezing: Verbindend Vermogen kun je ontwikkelen!

 

0 antwoorden

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*