Reninca de la Combé
Reninca de la Combé

Reninca de la Combé

Associate

Mijn specialisme

  • Personal coaching
  • Teamcoaching
  • Procesbegeleider
  • Projectmanager
  • Interimmanager
Connect met

Reninca

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Reninca kennen ...

Ik ben Reninca en geniet in het dagelijkse leven van de combinatie werken, gezin, sport, sociale activiteiten en vrijwilligerswerk. Dat doe ik met passie en enthousiasme. Mijn motto is ‘blijf leren en ontwikkelen en vergeet niet onderweg te genieten’.

Na mijn studie HTS Bedrijfskunde, coachopleiding, trainingen, 30 jaar werkervaring maar vooral veel levenservaring zit ik goed in mijn vel en voel ik me krachtig. Ik zet mijn eigen koers uit. Dat gun ik iedereen en dat is wat me drijft.

Specialisme

Als ervaren leidinggevende, coach en verandermanager begrijp ik goed hoe emoties menselijk gedrag beïnvloeden. Ik ben een gepassioneerde en ervaren coach met een focus op persoonlijke ontwikkeling en empowerment.

Mensen omschrijven mij als goede luisteraar, enthousiast, eerlijk, direct en tegelijkertijd authentiek, verbindend en empathisch. Ik ben in staat om mensen te inspireren, ondersteunen en een stap verder te brengen.

Karakteristiek

Als leidinggevende met veel ervaring, coach en verandermanager begrijp ik goed hoe emoties menselijk gedrag beïnvloeden. Ik ben een gepassioneerde en ervaren coach met een focus op persoonlijke ontwikkeling en empowerment. Mensen omschrijven mij als goede luisteraar, enthousiast, eerlijk en direct en tegelijkertijd authentiek, verbindend en empathisch. Ik ben in staat om mensen te inspireren, ondersteunen en een stap verder te brengen.

Mijn werkwijze

In gesprekken gaan we samen op zoek naar jouw ontwikkelpotentieel. Een open aanpak die betrouwbaarheid, empathie en humor integreert. Met gerichte vragen zet ik je aan tot nadenken en wat jij wilt bereiken.