Mike Brouwer
Mike Brouwer

Mike Brouwer

Associate

Mijn specialisme

  • Executive coaching
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Psycholoog NIP
Connect met

Mike

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Mike kennen ...

Ik ben Mike Brouwer, een Psycholoog NIP en executive coach met een internationaal MBA. Collega’s omschrijven mij als nieuwsgierig en daadkrachtig. Naar verluidt kan ik anderen makkelijk meenemen in mijn enthousiasme en weet ik uit te dagen om op een andere manier naar een probleem, naar een situatie of jezelf te kijken. Andere lovende woorden zijn: verbindend, warm, optimistisch, bewaart kalmte en overzicht bij stressvolle situaties.

Mijn focus ligt op het bevorderen van waardigheid en duurzaamheid op de werkplek, en daarmee ook op de onderlinge interactie, mogelijk het best samengevat in de zin: “alle verandering is in relatie tot anderen”.

Mijn achtergrond

Een groot deel van mijn carrière heeft in het teken gestaan van het aansturen van grote ICT-projecten en betrokken teams. Vanuit het lesgeven in karate ben ik steeds meer opgeschoven richting coaching, aangevuld met een MSc in Psychologie in de Arbeids- en Organisatierichting. Veel van mijn cliënten zijn leidinggevenden bij grote multinationals of consultancybureaus op diverse plekken in de wereld.

Daarnaast heb ik veel met vluchtelingen gewerkt en ben o.a. regio-coördinator geweest bij de invoering van de nieuwe Inburgeringswet. Naast werkgerelateerde onderwerpen is in mijn werk als psycholoog/coach ook ruimte voor vraagstukken rondom existentieel welzijn.

Mijn werkwijze

Mijn manier van werken typeert zich als analytisch, schematisch en gericht op stapsgewijze verandering. Moed en afstand leren nemen zijn daarin de sleutelwoorden. Samengevat werk ik gestructureerd vanuit mijn ICT- en MBA-achtergrond, en verbindend vanuit mijn werk als coach en psycholoog.