Joline de Brauw
Joline de Brauw

Joline de Brauw

Associate

Mijn specialisme

  • Executive Coaching
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Organisatieadviseur
  • Verandermanagement
  • Projectmanager
  • Procesoptimalisatie
  • NLP Master Practitioner
Connect met

Joline

LinkedIn

Voeg mij toe aan je netwerk

Leer Joline kennen ...

‘Succes is altijd afhankelijk van de mate waarin de eigen mensen erin geloven en hun schouders eronder zetten.’ Het is belangrijk om aan het begin van een project duidelijke doelen te stellen en samen aan de slag te gaan. Tegelijkertijd moet je als verandermanager weten wanneer je moet loslaten. Het geeft me veel voldoening als ik voor elkaar krijg dat mensen hun werk beter kunnen doen, of zelfs het gevoel hebben dat het ‘vanzelf’ gaat. En dat ze daarnaast tools in handen hebben om problemen op te lossen wanneer dat nodig is.’

Specialisme

Na haar werk als verandermanager bij General Electric Plastics en bij Boer & Croon, werkte Joline sinds 2010 als zelfstandig verander / projectmanager en coach. Bij Kwattaas doet ze dat sinds 2013 in een breder verband bij middelgrote Nederlandse bedrijven in de maakindustrie. Enkele opdrachten die zij uitvoerde: het herstructureren van een R&D-afdeling bij een machinefabriek en het opzetten van een opleidingshuis voor een nieuwe melkpoederfabriek.

Mijn achtergrond

Joline excelleert in complexe omgevingen en multidisciplinaire projecten. Dankzij haar achtergrond (TU Delft Mijnbouw / Grondstoffentechnologie) kan ze op niveau meepraten over technische onderwerpen. Ze is zeer analytisch en heeft sterke intermenselijke vaardigheden, welke ze de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld door NLP opleidingen. Opdrachtgevers zijn lovend over hoe snel zij één wordt met de organisatie. Ook roemen ze haar resultaatgerichtheid.

Mijn werkwijze

Joline is mateloos geïnteresseerd in hoe mensen in elkaar zitten en hoe energie, intuïtie en verbeeldingskracht hier op inwerken. Ze komt in eerste instantie heel serieus over; ze luistert goed en stelt scherpe vragen. De verrassing komt daarna – ze doet bijna alles op gevoel en kan af en toe stevig provoceren.