Onze waarden

We handelen niet goed omdat we deugd bezitten of excellent zijn, maar we hebben juist die eigenschappen omdat we goed gehandeld hebben. – Aristoteles

Topkwaliteit

Alleen het allerbeste is goed genoeg. Wat we niet kunnen, doen we niet. Wat we wel kunnen, doen we perfect. Onze klanten verdienen het dat alle aanwezige expertise, zowel van de klant als van COURIUS, wordt vertaald in een resultaat dat optimaal is.

Mensgericht én resultaatgericht

Succes wordt behaald via mensen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, of veranderingen in een team of een totale organisatie. Maar investeren in mensen zonder duidelijke doelen en resultaten is geen optie. Wij zoeken de juiste balans tussen mensen en resultaten.

Duurzaam veranderen

Geen eenmalige interventies voor het goede gevoel, maar de beste kwaliteit met blijvende resultaten. Vanuit persoonlijke ervaring zoeken onze specialisten de interventie die aansluit bij jouw ambities. Als je echt iets wilt veranderen en op zoek bent naar een doorbraak dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouwen en verbinding zijn hierbij belangrijke ingrediënten.

Optimistisch

Denken vanuit kansen en mogelijkheid kenmerkt ons. Wij geloven in de ontwikkeling van het nieuwe leiderschap; in organisaties en in de maatschappij. Vertrouwen, transparantie, inspireren, dromen, positiviteit en bevlogenheid zijn hierbij de kernwoorden.

Maatschappelijk betrokken

Investeren in de maatschappij is een belangrijke drijfveer. Niet om mee te koketteren en niet als onderdeel van een salespitch, maar anoniem en persoonlijk omdat het onze overtuiging is.

Van deze klanten krijgen we nog steeds kerstkaartjes.

 

Wij zijn trots op ons klantportfolio en weten ons verbonden met grote, internationale merken maar zeker ook met klanten die minder bekend maar net zo ambitieus en uitdagend zijn.

Wat klanten over ons zeggen

 

“De lange wandelingen in de buitenlucht waren een verademing en bieden je de gelegenheid om uit de dagelijkse hectiek te stappen. Deze “werkomgeving” en het aangename gezelschap stelt je in de gelegenheid om de voorgehouden spiegel ook eens goed in te kunnen kijken en heeft tot snel resultaat geleid.

Jan Zeddeman, Accountmanager, AkzoNobel Decorative Coatings B.V.”